Καλώς Ήρθατε!!

Τα Τμήματα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ), Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης (ΠΤΠΕ) και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνουν και λειτουργούν από το ακαδημαϊκό 2016-17 Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Ειδική Αγωγή» σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης αυτής και του Ν. 3685/2008 (ΦΕΚ 148 Α΄).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΠΜΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό  Πρόγραμμα της Ειδικής Αγωγής θα αναστείλει την λειτουργία του για όλο το ακαδημαϊκό έτος  2018-2019  λόγω της  αναμόρφωσης του προγράμματος που χρειάζεται να γίνει βάση του νέου νόμου για τα μεταπτυχιακά προγράμματα.

Δεν θα υπάρξει προκήρυξη για νέους εισαχθέντες φοιτητές αλλά θα εξακολουθήσει η λειτουργία του αποκλειστικά για τους  ήδη εγγεγραμμένους φοιτητές.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ να απευθύνεστε στην γραμματεία του προγράμματος προς την Άνοιξη 2019 ώστε να έχουμε κάποια νεότερα σχετικά με την συνέχιση της λειτουργίας του ΔΠΜΣ Ειδική Αγωγή.

Σας ευχαριστούμε

Ο Επιστημονικά Υπέυθυνος

Ηλίας Κουρκούτας-Καθηγητής Ψυχολογίας

 

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ

Η Τελετή απονομής πτυχίων των πρώτων αποφοίτων του ΔΠΜΣ Ειδική Αγωγή θα γίνει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 πμ. στην αίθουσα Δ7 των Επιστημών Αγωγής στο χώρο του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.Μετά την απονομή θα ακολουθήσει μια μικρή δεξίωση για τους φοιτητές και τις οικογένειες τους.

Με τιμή

Ο Επιστημονικά Υπέυθυνος

Ηλίας Κουρκούτας-Καθηγητής Ψυχολογίας