Ανακοινώσεις

Tο Πανεπιστήμιο Κρήτης προκηρύσσει δύο θέσεις κινητικότητας φοιτητή/φοιτήτριας (μεταπτυχιακών και υποψήφιων διδακτόρων) με επιχορήγηση για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό.

Η Διαδικασία Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης Μαθήματος/Διδασκαλίας  από τους φοιητητές εγκρίθηκε στην υπ' αριθμ. 492η/24.11.2022 τακτική συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης (υπ' αριθμ. 39η/04.11.2022, θέμα 2ο, Απόφαση της ΜΟΔΙΠ).

Ένας από τους στόχους του Συμβουλευτικού Κέντρου Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι η ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των φοιτητών/τριών σε εθελοντικές προσπάθειες στην ευρύτερη κοινότητα. Στο πλαίσιο αυτό, το ΣΚΦ ζητά από τους φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται, να πάρουν μέρος στην παρακάτω εθελοντική προσπάθεια.

H Μονάδα Σχολικής Ψυχολογίας (και ο επιστημονικά υπεύθυνος καθηγητής κος Αναστάσιος Ματσόπουλος) έχουν την δυνατότητα να προτείνουν 2-3 φοιτητές/τριες για διδακτορικές σπουδές στο State University of New York (in Albany) στον κλάδο της Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας.

Η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδική Αγωγή , οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι κατά την εξεταστική περίοδο Ιουνίου-Σεπτεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Σάββατο στο Αμφιθέατρο Δ3 στις 11.00 πμ.

Ενημερώνουμε τους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες) του Πανεπιστημίου Κρήτης ότι παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την δωρεάν παροχή σίτισης ή/και στέγασης, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, μεχρι

την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Ανακοίνωση στο πλαίσιο υλοποίησης του Κοινωνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης και για την απρόσκοπτη συνέχιση των Δράσεων που αφορούν την Δωρεάν Μετακίνηση προς τις Πανεπιστημιουπόλεις στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.

Σας ενημερώνουμε σχετικά με την εθελοντική υπηρεσία του Γενικού Ιατρού στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου ότι 

για τους φοιτητές και το προσωπικό του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο

θα βρίσκεται Γενικός Ιατρός

την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2022, ώρες: 9.30-13.00

Eνημερώνουμε τους ενεργούς φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες) του Πανεπιστημίου Κρήτης ότι σε αποκλειστική προθεσμία

από την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 στις 14:00

θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση για την δωρεάν παροχή σίτισης ή/και στέγασης, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. 

   

Σας καλωσορίζουμε στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ειδική Αγωγή

Email : eidikiagogi@edc.uoc.gr

 

sitemap

Ώρες λειτουργίας

Για οποιαδήποτε απορία - διευκρίνηση επικοινωνήστε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση eidikiagogi@edc.uoc.gr ή στο τηλέφωνο 2831077639 (Δευτέρα και Πέμπτη 10:00-13:00).
 
Διαφορετικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.
© 2023 Διατμηματικό Π.Μ.Σ. στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.