Ανακοινώσεις

Με την υπ’ αριθμόν 28η συγκρότηση της Επιτροπής Μεταπτυχιακών Σπουδών στις 12 Σεπτεμβρίου 2023 αποφασίστηκε η διενέργεια γραπτών εξετάσεων που θα διεξαχθούν δια ζώσης στις 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ.-13.00 μ.μ. Οι εξετάσεις που αφορούν και στα δύο μαθήματα (Μεθοδολογία της Έρευνας και Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση) θα διεξαχθούν στην αίθουσα Δ3  στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου.

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του, το Κέντρο Ερευνών και Μελετών του Πανεπιστημίου
Κρήτης για τις Ανθρωπιστικές, τις Κοινωνικές και τις Επιστήμες της Αγωγής (ΚΕΜΕ-ΠΚ) διοργανώνει
εργαστήριο με θεματολογία σχετική με την ανάπτυξη εργαλείων συλλογής δεδομένων

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Κοινωνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης και για την απρόσκοπτη συνέχιση των Δράσεων που αφορούν τη Δωρεάν Μετακίνηση προς τις Πανεπιστημιουπόλεις στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24, παρακαλούνται οι ενεργοί φοιτητές όλων των κύκλων σπουδών που επιθυμούν να αιτηθούν.

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ειδική Αγωγή των δύο Παιδαγωγικών Τμημάτων της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης προκήρυξε 50 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το νέο ακαδ.έτος 2023-2024.

Ο Κλάδος Σχολικής Ψυχολογίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία - ΕΛΨΕ σας αποστέλλει το συνημμένο που αφορά την διοργάνωση της 3ης Επιστημονικής Συνάντησης - webinar του Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας, τη Δευτέρα 29 Μαΐου, 2023 με τίτλο «Αξιολόγηση μαθησιακών δυσκολιών: Προτάσεις για την προετοιμασία του παιδιού και τα πρωτόκολλα αξιολόγησης».

 

Συνημμένα:
Όνομα ΑρχείουΑ/Α
Download this file (Δελτίο Τυπου 3-5-2023.pdf)Δελτίο Τυπου 3-5-2023.pdf 

Tο Εργαστήριο Ψυχολογίας & Ε.Α. του ΠΤΔΕ και το ΚΕΜΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το  Ευρωπαϊκό Κέντρο Κατάρτισης για την Απασχόληση (ECTE)  στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+«Art Connects Mental Health: A Time to Breathe» διοργανώνει Ημερίδα για την Τέχνη και την Ψυχική Υγεία.
Στόχο έχει την κατάρτιση και ευαισθητοποίηση όσων εργάζονται (εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, ειδικούς ψυχικής υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς) με νέες, νέους, εφήβους και παιδιά σε θέματα Ψυχικής Υγείας και Συναισθηματικής Ευημερίας.

Παρακαλούμε δείτε το σχετικό αρχείο:

http://news.uoc.gr/news/2023/03-05/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΗΜΕΡΙΔΑΣ_ΕΨΕΑ.pdf

Tο Πανεπιστήμιο Κρήτης προκηρύσσει δύο θέσεις κινητικότητας φοιτητή/φοιτήτριας (μεταπτυχιακών και υποψήφιων διδακτόρων) με επιχορήγηση για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό.

Η Διαδικασία Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης Μαθήματος/Διδασκαλίας  από τους φοιητητές εγκρίθηκε στην υπ' αριθμ. 492η/24.11.2022 τακτική συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης (υπ' αριθμ. 39η/04.11.2022, θέμα 2ο, Απόφαση της ΜΟΔΙΠ).

Ένας από τους στόχους του Συμβουλευτικού Κέντρου Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι η ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των φοιτητών/τριών σε εθελοντικές προσπάθειες στην ευρύτερη κοινότητα. Στο πλαίσιο αυτό, το ΣΚΦ ζητά από τους φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται, να πάρουν μέρος στην παρακάτω εθελοντική προσπάθεια.

H Μονάδα Σχολικής Ψυχολογίας (και ο επιστημονικά υπεύθυνος καθηγητής κος Αναστάσιος Ματσόπουλος) έχουν την δυνατότητα να προτείνουν 2-3 φοιτητές/τριες για διδακτορικές σπουδές στο State University of New York (in Albany) στον κλάδο της Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας.

   

Σας καλωσορίζουμε στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ειδική Αγωγή

Email : eidikiagogi@edc.uoc.gr

 

sitemap

Ώρες λειτουργίας

Για οποιαδήποτε απορία - διευκρίνηση επικοινωνήστε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση eidikiagogi@edc.uoc.gr ή στο τηλέφωνο 2831077639 (Δευτέρα και Πέμπτη 10:00-13:00).
 
Διαφορετικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.
© 2023 Διατμηματικό Π.Μ.Σ. στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.