Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΔΕ του ΔΠΜΣ "Ειδική Αγωγή" στην πρόσφατη συνέλευση του Ιουλίου πήρε απόφαση να οργανώσει  νέο κύκλο σπουδών από το επόμενο χειμερινό εξάμηνο (Οκτώβριος 2020-2022), πιστεύοντας να μην υπάρχουν σοβαρές αρνητικές εξελίξεις με μία νέα υγειονομική κρίση λόγω κορονοϊού που θα ακυρώσει την διαδικασία των δια ζώσης εξετάσεων –συνεντεύξεων εισαγωγής των νέων φοιτητών η οποία προγραμματίζεται περίπου το τελευταίο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου.

Σας ενημερώνουμε οτι η ΕΔΕ του ΔΠΜΣ "Ειδική Αγωγή" διάκειται θετικά για την οργάνωση ενός νέου κύκλου σπουδών από το επόμενο εξάμηνο (Οκτώβριος 2020-2022), ενώ πάρθηκε η ανάλογη απόφαση στην πρόσφατη συνεδρίαση, με την επιφύλαξη να μην υπαρχουν σοβαρές αρνητικές εξελιξεις με μία νέα υγειονομική κρίση που θα ακυρώσει τα δια ζώσης μαθήματα. 

Play for itself, Dramatherapy Seminar

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος rhythm4inclusion και σε συνεργασία με το ΔΠΜΣ Ε.Α. του ΠΤΔΕ, το ECTE / LDI UG και το Παν/μιο της Χάιφα διοργανώνεται 4ωρο Βιωματικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, ειδικούς παιδαγωγούς ψυχολόγους και άλλους επιστήμονες στο κοινωνικο πεδίο για την προαγωγή των προσωπικών-επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Την ημερίδα διοργανώνει το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με τον Δήμο Χερσονήσου και την Φιλοζωική Ομάδα Σείριος και θα λάβει χώρα στις 6 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα Ανδρόγεω (Hράκλειο) με ώρα έναρξης εγγραφών 9.30 (Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης).

   

Σας καλωσορίζουμε στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ειδική Αγωγή

Email : eidikiagogi@edc.uoc.gr

 

sitemap

Ώρες λειτουργίας

Για οποιαδήποτε απορία - διευκρίνηση επικοινωνήστε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση eidikiagogi@edc.uoc.gr ή στο τηλέφωνο 2831077639 (Δευτέρα και Πέμπτη 10:00-13:00).
 
Διαφορετικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.
© 2020 Διατμηματικό Π.Μ.Σ. στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.