Ανακοινώσεις

  • Μαραγκουδακη Μαριάνθη
  • Ανακοινώσεις

Η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδική Αγωγή , οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι κατά την εξεταστική περίοδο Ιουνίου-Σεπτεμβρίου  2022, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Σάββατο στο Αμφιθέατρο Δ3 στις 11.00 πμ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ορκωμοσία είναι να έχουν τακτοποιηθεί μέχρι 20/10/2022 εκκρεμότητες (εφόσον υπάρχουν) με τις Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου:

  • Βιβλιοθήκη (εάν οφείλονται βιβλία ή διπλωματική εργασία στη Βιβλιοθήκη )

Η Γραμματεία θα ενημερωθεί από τη Βιβλιοθήκη χωρίς να απαιτείται από τους φοιτητές/τριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.

Επισημάνσεις:

Κάθε απόφοιτος μπορεί να συνοδεύεται κατ΄ανώτατο όριο από δύο άτομα. Η είσοδος στο χώρο της  τελετής θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής απαγορεύονται αυστηρά εντός του Αμφιθεάτρου και του κτιρίου (Αίθριο) οι κόρνες αερίου ή χειροκίνητες, η ρίψη κομφετί και γενικά η χρήση κάθε αντικειμένου, που είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των παρισταμένων (κίνδυνος πυρκαγιάς, βραχυκυκλώματος κλπ.), προκαλεί ενόχληση, και γενικά παρεμποδίζει την απρόσκοπτη διεξαγωγή της Τελετής ορκωμοσίας και αντίκειται στην οφειλόμενη ακαδημαϊκή ευπρέπεια.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα παρατεθεί μπουφές κερασμάτων.

   

Σας καλωσορίζουμε στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ειδική Αγωγή

Email : eidikiagogi@edc.uoc.gr

 

sitemap

Ώρες λειτουργίας

Για οποιαδήποτε απορία - διευκρίνηση επικοινωνήστε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση eidikiagogi@edc.uoc.gr ή στο τηλέφωνο 2831077639 (Δευτέρα και Πέμπτη 10:00-13:00).
 
Διαφορετικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.
© 2023 Διατμηματικό Π.Μ.Σ. στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.