Ανακοινώσεις

 • Μαραγκουδακη Μαριάνθη
 • Ανακοινώσεις

Οι επιτυχόντες φοιτητές/τριες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατά την περίοδο 9 έως 12 Οκτωβρίου 2023.

Οι εγγραφές θα γίνουν με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Όσοι/ες διαμένουν εκτός Ρεθύμνου μπορούν να στείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά        στη Γραμματεία με κούριερ της επιλογής τους (δική τους χρέωση) στην παρακάτω

Διεύθυνση (φροντίστε να έχουν παραλειφθεί έως 12/10 το αργότερο):

ΔΠΜΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Γραμματεία Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης

Πανεπιστημιούπολη Ρέθυμνο, ΤΚ. 74100

υπόψιν κ. Μαραγκουδάκη Μαριάνθη - θυρίδα 64

τηλ. 28310 77639

 

 • Όσοι/ες επιθυμούν μπορούν να προσκομίσουν αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του ΔΠΜΣ τα απαραίτητα δικαιολογητικά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

( Η Γραμματεία στεγάζεται στο Εργαστήριο Ψυχολογίας & Ειδικής Αγωγής -ΠΤΔΕ, Κτίριο Γ3.009-ισόγειο)

09/10 Δευτέρα από 16.00μμ. - 18.30 μμ.

10/10  Τρίτη από 10.00 πμ.-13.00 μμ.

11/10 Τετάρτη από 16.00μμ. - 18.30 μμ

12/10  Πέμπτη από 10.00 πμ.-13.00 μμ.

 

 • Τα δικαιολογητικά εγγραφής είναι τα παρακάτω:
 • Αίτηση εγγραφής που αποστέλλεται από την γραμματεία
 • Φόρμα έκδοσης παραστατικού που αποστέλλεται από την γραμματεία
 • Φωτοτυπία Ταυτότητας
 • Βεβαίωση ΑΜΚΑ
 • Μία (1) φωτογραφία τύπου ταυτότητας (μπαίνει πάνω στην αίτηση)
 • Αποδεικτικό κατάθεσης προκαταβολής των τελών φοίτησης 200 ευρώ που να αναγράφει το όνομα του υποψηφίου/ας
 •  Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/86 όπου ο υποψήφιος /α δηλώνει ότι:

«Δηλώνω υπεύθυνα α) ότι τα στοιχεία μου είναι ακριβή και αληθή. Σε περίπτωση ανακρίβειας γνωρίζω ότι θα έχω τις συνέπειες που προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν.1599/1986  β) ότι μπορώ να ανταποκριθώ  πλήρως σε όλες τις απαιτήσεις της υποχρεωτικής φοίτησης μου σύμφωνα με τον κανονισμό σπουδών του Δ.Π.Μ.Σ. «Ειδική Αγωγή» και την προκήρυξη.»

 •     Επίσης, θα πρέπει να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή όλα τα δικαιολογητικά που είχαν υποβληθεί ηλεκτρονικά  κατά την αίτηση  (πτυχίο-αναλυτική βαθμολογία, πιστοποιητικό ξένης γλώσσας ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ, πτυχιακή εργασία και περίληψη, καθώς και τα δικαιολογητικά της εργασιακής εμπειρίας).

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Όλα τα αντίγραφα των τίτλων σπουδών θα πρέπει να είναι ευκρινή και αν πρόκειται για ξένους τίτλους σπουδών να είναι και επικυρωμένα, ώστε να ελεγχθεί η γνησιότητά τους.
 • Το έντυπο της φόρμας έκδοσης παραστατικού πρέπει να συμπληρωθεί για την έκδοση αποδείξεως ή τιμολογίου στα στοιχεία που επιθυμείτε.
 • Σας  επισυνάπτουμε και  το έντυπο αιτήσεως ετήσιας απαλλαγής διδάκτρων καθώς και  τα κριτήρια που θέτει ο νόμος για την απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης ( προϋπόθεση αριστείας βαθμός πτυχίου α΄ κύκλου πάνω από 7,50).
 • Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την Αίτηση-ΥΔ μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την Δευτέρα 9/10  έως και την Πέμπτη 19/10/2023 αποκλειστικά ηλεκτρονικά ενσωματωμένα σε ένα ενιαίο pdf αρχείο και να το αποστείλουν  στο email της γραμματείας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εντός των καθορισμένων προθεσμιών διαφορετικά δεν μπορούν να συμμετέχουν στην διαδικασία αξιολόγησης. Παρακαλώ  να αποσταλούν οι αιτήσεις σας από το ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΣΑΣ EMAIL (αφότουν το ενεργοποιήσετε)  διαφορετικά δεν θα γίνουν δεκτές. Εάν δεν λάβετε ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ EMAIL ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ την επόμενη ημέρα αφού ολοκληρωθεί η περίοδος των αιτήσεων παρακαλώ να επικοινωνήσετε με την γραμματεία.
 • ΄Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία προσδιορισμού των δικαιούχων για απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 θα καταβληθεί η 1η δόση 550 ευρώ από τις 25/10-10/11/2023.

Η κατάθεση της προκαταβολής των τελών φοίτησης (200 ευρώ) πρέπει να γίνει στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κατά το χρονικό διάστημα των εγγραφών από 09 έως  12 Οκτωβρίου.

 Τα στοιχεία για την κατάθεση είναι τα εξής:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δικαιούχος:    ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Αριθμός Λογαριασμού:    5757-083888-506

IBAN:   GR03 0172 7570 0057 5708 3888 506

 Στο έντυπο της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται

το ονοματεπώνυμο του υποψήφιου φοιτητή.

Προσοχή--Τα στοιχεία του καταθέτη θα πρέπει να είναι αυτά

στα οποία θα εκδοθεί η απόδειξη ή το τιμολόγιο. 

 • Η εγγραφή του φοιτητή ολοκληρώνεται με την αποστολή από τη Γραμματεία του εντύπου ενεργοποίησης λογαριασμού με το οποίο λαμβάνει προσωπικούς κωδικούς ώστε να έχει πρόσβαση στις Ηλεκτρονικές Ακαδημαϊκές Υπηρεσίες του Π.Κ (απόκτηση ακαδημαϊκής ταυτότητας,  δηλώσεις μαθημάτων, εγγραφή στο e class , ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.α.).
 • Οι κωδικοί αυτοί είναι απολύτως προσωπικοί και αποτελούν προσωπικό δεδομένο του φοιτητή. Η αποστολή των κωδικών από τη Γραμματεία στον δικαιούχο θα γίνει με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση του (αυτή που έχει δηλώσει κατά την αίτηση του).
 • Οι δηλώσεις των μαθημάτων θα γίνουν από 13/10/2023 έως και 18/10/2023.
 • Το χειμερινό εξάμηνο αρχίζει μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και των δηλώσεων από το Σάββατο 21/10/23 με μια πρώτη συνάντηση καλωσορίσματος πριν το υποχρεωτικό μάθημα. 
 • Τα πρόγραμμα μαθημάτων και τα προσφερόμενα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2023-24 μαζί με τα περιγράμματα τους έχουν αναρτηθεί ήδη στην ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ.

 

Ο Διευθυντής του προγράμματος

Ηλίας Κουρκούτας

Καθηγητής Ψυχολογίας

 

   

Σας καλωσορίζουμε στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ειδική Αγωγή

Email : eidikiagogi@edc.uoc.gr

 

sitemap

Ώρες λειτουργίας

Για οποιαδήποτε απορία - διευκρίνηση επικοινωνήστε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση eidikiagogi@edc.uoc.gr ή στο τηλέφωνο 2831077639 (Δευτέρα και Πέμπτη 10:00-13:00).
 
Διαφορετικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.
© 2023 Διατμηματικό Π.Μ.Σ. στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.